Gå til innhold

Frysing og holdbarhet


Anbefalte innlegg

Gjest hjelpeløs
Skrevet

Jeg har kjøpt en stor pakke kyllingfileter. Den datoen som står på dem, er det hvor lenge de holder seg i kjøleskap? Hvor lenge kan de holde seg i frysen?

Generellt sett, ting man fryser, hvor lenge holder det?

Går det greit å fryse ned pålegg? Kan jeg fryse ned en halv pakke leverpostei, f.eks?

Hvis jeg fryser ned flere kyllingfileter, må jeg pakke dem separat for at de ikke skal fryse til én stor klump så jeg må tine dem for å klare å vreste løs den ene jeg skal spise til middag?

(Beklager dumme spm, har nettopp flyttet på hybel..)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis kjøttet du kjøpte var ferskt viser datomerkingen hvor lenge kjøttet holder i kjøleskap. Hvor lenge kjøtt holder i fryseren er bl.a. avhengig av hvor mye fett det inneholder. Fett kjøtt holder kortere tid. Kyllingfilet er magert og holder ca 10 mnd. Du bør fryse dem separat (eller med så mange fileter i hver pakke som du bruker om gangen).

Du kan fint fryse pålegg. Leverpostei kan også fryses, men det kan være konsistensen forandrer seg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...