ZINA Skrevet 11. mars 2008 #1 Skrevet 11. mars 2008 Hei, Jeg har mange ganger prøvd å lage kyllingfilet med grønnsaker og tilsetter yoghurt naturell til slutt, men da blir det klumper. Har erstattet yoghurt med creme fraiche uten å lykkes. Jeg har gitt opp. Hvordan kan jeg unngå klumpete saus spesielt når jeg varmer retten? Takker mye for tips og råd.
Gjest Gjest Skrevet 11. mars 2008 #2 Skrevet 11. mars 2008 Tilsett yoghurten underveis, litt og litt mens du rører den inn blant grønnsakene... Det har i hvert fall jeg fått til å fungere i litt liknende oppskrifter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå