Gjest Gjest Skrevet 6. mars 2008 #1 Skrevet 6. mars 2008 Noen som har den perfekte oppskriften på rødvinsaus?? :-D Og, er det ok om den står og holder seg varm en stund til resten av maten er ferdig eller kan den bli bitter av det..
Gjest Wildcat Skrevet 12. mars 2008 #2 Skrevet 12. mars 2008 Denne fra matprat.no er helt fantastisk. Det beste er om man bruker hjemmelaget kraft, men det går også fint med god kraft fra butikken (ikke buljongterning). Du kan lage den god tid i forveien - enten holder du den varm på plata eller så varmer du den opp før du skal servere den. Det som imidlertid er viktig er at smøret (usaltet!) tilsettes like før du skal servere den, og at sausen ikke koker etter at smøret er tilsatt. Altså - lag sausen t.o.m. silingen på forhånd.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå