Gå til innhold

Den beste oppskriften på rødvinsaus!


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Noen som har den perfekte oppskriften på rødvinsaus?? :-D

Og, er det ok om den står og holder seg varm en stund til resten av maten er ferdig eller kan den bli bitter av det..

Videoannonse
Annonse
Gjest Wildcat
Skrevet

Denne fra matprat.no er helt fantastisk. Det beste er om man bruker hjemmelaget kraft, men det går også fint med god kraft fra butikken (ikke buljongterning).

Du kan lage den god tid i forveien - enten holder du den varm på plata eller så varmer du den opp før du skal servere den. Det som imidlertid er viktig er at smøret (usaltet!) tilsettes like før du skal servere den, og at sausen ikke koker etter at smøret er tilsatt. Altså - lag sausen t.o.m. silingen på forhånd.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...