Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har ikke flere egg, og skal lage kjøttkaker til middag. Hva sper jeg med da?

Skrevet

melk og potetmel, kanskje?

Skrevet

Farris??

Skrevet

Kjør kjøttdeigen seig med salt (ikke for mye da det allerede er mye i vanlig kjøttdeig, har du rent kjøtt tåler den mer) i 5-6 minutter. Ha i potetmel og spe med melk eller vann. Går helt fint uten egg i; egg er jo bare et bindemiddel; og ved å kjøre kjøttdeigen seig; har du den effekten der.

Skrevet

Tusen takk Helene Harepus.

Gjest Elfrida
Skrevet

Men hvis du skal spe den for å drøye kjøttdeigen er det mye rart du kan ha oppi. Havregryn, finhakket løk, finhakket sopp, most potet eller revne gulrøtter for eksempel.

Skrevet

Jeg ble også nysgjerrig på den farrisen og hva den gjør i kjøttkaker!

Gjest _Leela_
Skrevet
Jeg ble også nysgjerrig på den farrisen og hva den gjør i kjøttkaker!

Etter en kjapp googling fant jeg ut at farris skal gjøre de luftige og fine... Og farris forekommer i noen oppskrifter, aldri prøvd det selv, men når jeg så det skrevet ringte det en liten bjelle i hodet mitt (dvs jeg har hørt om dette før og måtte bare finne ut mer om det).

Skrevet

Synes det funker like bra med potetmel og vann jeg...

Farris hadde jeg aldri hørt om før. Artig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...