Annie Skrevet 6. mars 2008 #1 Skrevet 6. mars 2008 Har ikke flere egg, og skal lage kjøttkaker til middag. Hva sper jeg med da?
HeleneHarepus Skrevet 6. mars 2008 #5 Skrevet 6. mars 2008 Kjør kjøttdeigen seig med salt (ikke for mye da det allerede er mye i vanlig kjøttdeig, har du rent kjøtt tåler den mer) i 5-6 minutter. Ha i potetmel og spe med melk eller vann. Går helt fint uten egg i; egg er jo bare et bindemiddel; og ved å kjøre kjøttdeigen seig; har du den effekten der.
Gjest Elfrida Skrevet 6. mars 2008 #7 Skrevet 6. mars 2008 Men hvis du skal spe den for å drøye kjøttdeigen er det mye rart du kan ha oppi. Havregryn, finhakket løk, finhakket sopp, most potet eller revne gulrøtter for eksempel.
Nemesis Skrevet 6. mars 2008 #8 Skrevet 6. mars 2008 Jeg ble også nysgjerrig på den farrisen og hva den gjør i kjøttkaker!
Gjest _Leela_ Skrevet 6. mars 2008 #9 Skrevet 6. mars 2008 Jeg ble også nysgjerrig på den farrisen og hva den gjør i kjøttkaker! Etter en kjapp googling fant jeg ut at farris skal gjøre de luftige og fine... Og farris forekommer i noen oppskrifter, aldri prøvd det selv, men når jeg så det skrevet ringte det en liten bjelle i hodet mitt (dvs jeg har hørt om dette før og måtte bare finne ut mer om det).
Gjest imli Skrevet 6. mars 2008 #10 Skrevet 6. mars 2008 Synes det funker like bra med potetmel og vann jeg... Farris hadde jeg aldri hørt om før. Artig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå