gard Skrevet 4. mars 2008 #1 Skrevet 4. mars 2008 Hei Kom over denne saken: http://www.bevwizard.no/catalog/ . I henhold til reklamen skal dingsen "BevWizard Wine Smoother omstrukturerer garvestoff-molekylene ved hjelp av magnetisme og lufting..." Er det noen som har denne dingsen og gir den noe forandring i smak i det hele tatt?
Dru Skrevet 5. mars 2008 #2 Skrevet 5. mars 2008 Jeg tror vinen har mer nytte av god, gammeldags dekantering. http://www.franskeviner.com/dekantera.htm
Gjest Gjest Skrevet 5. mars 2008 #3 Skrevet 5. mars 2008 Jeg leste en anmeldelse av den (Kimmeridge i Morgenbladet), og den ble ikke akkurat rost opp i skyene. Den gjør nok en jobb, men det virket som særpreget ble borte og at en dekantert utgave av samme vin smakte like "rundt", men mer nyansert. Jeg er veldig langt fra noen vinekspert, men om man først skal kjøpe fin og kanskje dyr vin, er det jo et poeng at den smaker det den skal, ikke en amputert versjon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå