Gå til innhold

Kald pastasalat.


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest BritElin

Vi skal feire 30 års dag og hadde tenkt å servere kald pastasalat, men er det noen som vet hvor mye vi skal beregne pr pers. Hvor mye pasta trenger vi f.eks. når vi blir 40 stk. Og ville dere hatt kaker etterpå?

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest BritElin

Det blir slik "mix din egen salat" med masse ingredienser i hver sin skål så plukker alle det de liker i en salat.

Skulle ikke tro folk var voksne, når vertinne får beskjed om at " ikke ha oppi det og det for det liker ikke jeg og jeg liker ikke det osv". Når en er i selskap spiser en det som blir servert. Eneste unntak er allergi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

en god salat jeg bruker å lage denne:

ca.300-350 gram tørr pasta, kokt al dente og avkjølt

250 g. cherrytomat, delt i to

halv agurk i biter

1 gul + 1 grønn paprika i terninger

1 rød løk i terninger

1 grillet kylling. Bare kjøttet i biter

100 gram valnøtter,hakket

+ev oliven, fetaost eller revet pramesan

dressing:

1/2 dl balsamicoeddik

1 dl god jomfru olivenolje

1/2 dl valnøttolje

1 båt presset hvitløk

1 ts sennep

salt

pepper

rør sennep +hvitløk ut i eddiken. Ha i olje, salt og pepper og bland godt. Husk å smak til dressingen. Hvis den blir for syrlig kan du ha i mer olje!

Oppskirften er nok til 4-6 personer alt etter mengden tilbehør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Pasta salat til 3- 4 personer avhengig av tilbehør.

300-350 g tørket pasta kokes al dente.

2 gulrøtter skåret i tynne skiver eller tynne strimler

1/2 purre i ringer

eller 1 rødløk i halve ringer

1/2 agurk

1 boks maiskorn

1 paprika i terninger

200 g stekt bacon eller skinke.

Dressing.

1 liten boks yoghurt naturell.

Blandes med ca 4 ss ferdiglaget fransk dressing og ett fedd hakkket hvitløk.

Du kan og lage din egen vinagrette til å blande i yoghurten.

Jeg bruker

2 ss epleddik

blandes med 4 ss god olje.

Litt finhakket paprika og hvitløk og hakket bladpersille.

Viktig smak til dressingen med salt og pepper og muligens bitte litt sukker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest BritElin

Tusen takk for svarene Seraphine, onyx og pulverheksa.

Nå skal det nok bli fest tenker eg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...