Gå til innhold

Hjelp med sjokolademousse


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Pia_*
Skrevet

Her om dagen prøvde jeg å lage sjokolademousse med denne oppskriften. Det så ut til å gå bra, men etter å smakt på den, oppdager jeg at det var fullt av halvstive sjokoladebiter. Jeg er ganske sikker på at sjokoladen ble smeltet skikkelig, så skjønner ingenting.. Noen som har opplevd det samme? Kan jeg ha brukt for mye sjokolade?

Videoannonse
Annonse
Gjest _Leela_
Skrevet

Hadde samme problemet første gang jeg lagde sjokolademousse fra bunnen av. Jeg tror problemet mitt var at jeg ikke ventet til den smelta sjokoladen var kjølig nok fordi den neste gang jeg gjorde det og var tålmodig så ble den veldig bra.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...