Gjest Gjest_Pia_* Skrevet 28. februar 2008 #1 Skrevet 28. februar 2008 Her om dagen prøvde jeg å lage sjokolademousse med denne oppskriften. Det så ut til å gå bra, men etter å smakt på den, oppdager jeg at det var fullt av halvstive sjokoladebiter. Jeg er ganske sikker på at sjokoladen ble smeltet skikkelig, så skjønner ingenting.. Noen som har opplevd det samme? Kan jeg ha brukt for mye sjokolade?
Gjest _Leela_ Skrevet 28. februar 2008 #2 Skrevet 28. februar 2008 Hadde samme problemet første gang jeg lagde sjokolademousse fra bunnen av. Jeg tror problemet mitt var at jeg ikke ventet til den smelta sjokoladen var kjølig nok fordi den neste gang jeg gjorde det og var tålmodig så ble den veldig bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå