Gå til innhold

Svææært godt stekt utenpå, men RÅ inni....


Anbefalte innlegg

Gjest Baker`n
Skrevet

Ååååh, frustrasjonen er total.

Skal prøve å bake brød.

Ett speltbrød.

Skal stekes i 1 1/2 time, på 200 grader.

Men når det var 10 minutt igjen tittet jeg inn i onen, og da ar de mørkebrun, ikke sidd, men alt for mørke, men inni var de rå..... Enda jeg ventet til i dag med å skjære i det......

WHY???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

høres ut som om temperaturen var for høy og steketiden for kort.

Skrevet

Sett temperaturen ned til 175 grader og plasser brødene nederst i ovnen.

Hvis de ser ut til å bli mørke, så kan du legge et bakepapir over mot slutten av steketiden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...