Gjest Baker`n Skrevet 24. februar 2008 #1 Skrevet 24. februar 2008 Ååååh, frustrasjonen er total. Skal prøve å bake brød. Ett speltbrød. Skal stekes i 1 1/2 time, på 200 grader. Men når det var 10 minutt igjen tittet jeg inn i onen, og da ar de mørkebrun, ikke sidd, men alt for mørke, men inni var de rå..... Enda jeg ventet til i dag med å skjære i det...... WHY???
wind-up bird Skrevet 24. februar 2008 #2 Skrevet 24. februar 2008 høres ut som om temperaturen var for høy og steketiden for kort.
Brunhilde Skrevet 24. februar 2008 #3 Skrevet 24. februar 2008 Sett temperaturen ned til 175 grader og plasser brødene nederst i ovnen. Hvis de ser ut til å bli mørke, så kan du legge et bakepapir over mot slutten av steketiden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå