Spoven Skrevet 21. februar 2008 #1 Skrevet 21. februar 2008 Tenkte på å spise det som is, ikke for lagring. Har noen prøvd?
Puserjenta Skrevet 21. februar 2008 #2 Skrevet 21. februar 2008 Hei! jeg har gjort det og merket ikke forskjell på den og andre youghurter jeg har fryst...nam nam...
Spoven Skrevet 21. februar 2008 Forfatter #3 Skrevet 21. februar 2008 Supert. Takk for svar, da skal jeg prøve det allerede i dag! :)
Gjest Huldali Skrevet 21. februar 2008 #4 Skrevet 21. februar 2008 Hvis man skal fryse den yoghurten for is, putter dere bare begret i fryseren og kan stå så lenge man vil? Eller må man røre av og til? Og hvor lenge skal den stå?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå