Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2008 #1 Skrevet 19. februar 2008 Jeg har et godt stykke gravlaks hjemme, og lurer på om noen har tips til hvordan jeg kan lage en middag ut av det? Jeg tåler ikke egg. Tusen takk!
Gjest Eurydike Skrevet 19. februar 2008 #2 Skrevet 19. februar 2008 Her er ett ganske sunt forslag og to ikke fullt så sunne: - Blandet grønn salat (inkl ruccola og feks rød ekeblad) med avokado, cherrytomater, vårløk eller rødløk, ristede pinjekjerner, feta og strimlet gravlaks. Dressing av sitron, olivenolje og dijonsennep. Men grove rundstykker o.l. bli det en god og ikke for tung middag. - Gravlaks i skiver, fløtegratinerte eller stuede poteter med frisk dill, og en dampet/lettkokt grønn grønnsak som feks aspargesbønner, spinat (veldig fin nå!) eller brokkoli. - Pasta med sitron- og fløtesaus, asparges og gravlaks. Oppskriften sier røkelaks, men gravlaks fungerer fint (jeg har prøvd ).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå