Kylling Skrevet 14. februar 2008 #1 Skrevet 14. februar 2008 Jeg har bakt et lass med muffins i kveld, og jeg vil at de skal holde seg mest mulig ferske til i morgen kveld. Hvordan bør jeg oppbevare dem? I tett pose/boks? I kjøleskap?
Gjest *Mim* Skrevet 14. februar 2008 #2 Skrevet 14. februar 2008 Dette er jeg ingen ekspert på, men jeg ville valgt en tett boks, eventuelt med matpapir mellom lagene, så de ikke klistrer seg i hverandre. Tror ikke det er så lurt med kjøleskap, da blir de tørrere.
Gjest Gjest Skrevet 14. februar 2008 #4 Skrevet 14. februar 2008 Jeg hadde lagt dem i en plastpose, fått ut mest mulig luft og lukket posen.
Gjest Gjest Skrevet 15. februar 2008 #5 Skrevet 15. februar 2008 syns muffins blir veldig fort redusert.. bruker å bake de rett før gjestene kommer jeg.. Eneste som funker er min erfaring...
pusla Skrevet 15. februar 2008 #6 Skrevet 15. februar 2008 Jeg hadde lagt dem i en plastpose, fått ut mest mulig luft og lukket posen. Det bruker jeg å gjøre, går fint det.
Gjest Gjest_pulverheksa_* Skrevet 15. februar 2008 #7 Skrevet 15. februar 2008 Bruker å ha muffinsene i tett plastpose som foreslått over her. og 15 sekunder i microen før servering gjør dem til nybakte Pulverheksa
Kylling Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #8 Skrevet 15. februar 2008 Jeg oppbevarte dem i helt tette bokser, og de var fremdeles ferske da vi spiste dem i kveld.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå