Gjest Mads Skrevet 14. februar 2008 #1 Skrevet 14. februar 2008 Hei Jeg har tenkt å be ut ei jente på valentines day...noen som har tips til hva jeg kan servere??
Gjest Glajente Skrevet 14. februar 2008 #2 Skrevet 14. februar 2008 HeI! Viss du skal lage middag selv så gå inn på mat.no, her får du kjempegodeoppskrifter, og det står hvor vanskelig/lettvint det er og hvor lang tid det tar å lage maten. En kjempegod rett som garangtert slår an er fyllt kylling i kokos/karrisaus. Enkelt og greit. Og den er UTROLIG god! Pluss at det er litt stil over middagen. Ha en koslig kveld
Gjest glajente Skrevet 14. februar 2008 #3 Skrevet 14. februar 2008 Fylt kyllingfilet med karri-/kokossaus skriv ut Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: middels Porsjoner: 4 | Endre antall: OK Ingredienser: 4 stk. kyllingfilet 4 skive brie 8 skive bacon 4 stilk frisk timian salt og kvernet pepper Tilbehør: 1 pose knaskerøtter 1 pk. sukkererter 1 stk. rødløk ½ ss rød karripasta smør/olje til steking 5 dl kokosmelk smak til med salt, kvernet pepper og sitronsaft 1 dl frisk koriander Fremgangsmåte: Sett ovnen på 180 °C. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør eller olje, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter. Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje. Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering. Del hver kyllingfilet i to på skrå – evt. i skiver på skrå – og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus. Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.
Gjest Ansjoni Skrevet 14. februar 2008 #4 Skrevet 14. februar 2008 Chilli- og hviløksmarinerte scampi i kokosmelk : http://folk.ntnu.no/esbenand/show.php3?id=269 Denne siden er forøvrig helt genial!
Gjest Gjest Skrevet 17. februar 2008 #5 Skrevet 17. februar 2008 Det endte med kyllinggyte, ris å salat:) Ho likte det ihvertfall:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå