Smørblomsten Skrevet 11. februar 2008 #1 Skrevet 11. februar 2008 (endret) Tips til hva jeg kan bruke reker i lake til, som forrett? Ønsker altså ikke å lage rekecoctail eller reker i avocado, må prøve noe nytt Endret 11. februar 2008 av Smørblomsten
Gjest Badiane Skrevet 11. februar 2008 #2 Skrevet 11. februar 2008 Jeg synes du bør bruke frosne eller ferske reker - de smaker så uendelig mye bedre! Hvis du synes rensingen er pes kan du jo gjøre det unna om morgenen og sette dem i kjøleskapet. Jeg synes for øvrig at gammeldags rekecocktail er godt. Bruk sprø salatblader og en dressing av hjemmelaget majones smakssatt med tomatpuré, litt tabasco og litt lettrømme. Eller du kan lage en mangosalsa og servere den sammen med rekene. Eller ha dem i en fiskesuppe.
Smørblomsten Skrevet 11. februar 2008 Forfatter #4 Skrevet 11. februar 2008 Hva med hvitløksgratinerte reker? Hvordan da? Servert oppå loff? Sammen med?
Trillrund Skrevet 12. februar 2008 #5 Skrevet 12. februar 2008 Hvordan da? Servert oppå loff? Sammen med? Hvitløksbrød ved siden av... mmmmmmmmm....
NullHull Skrevet 12. februar 2008 #6 Skrevet 12. februar 2008 (endret) Enkelt og godt til forrett, servert med en liten salat ved siden av er: Quesadillas med reker (ca 6 pers) 4 tortillalefser 1/2 rødløk 200 g philadelphiaost e.l. 3/4 dl revet ost 500 g reker med skall (tilsvarer kanskje 300 g uten? Men her går det helt fint å slumpe!! ) 1 dl majs Rekene skjæres i mindre biter (om de er store), løken skrelles og finhakkes. Rør sammen begge ostene samt reker, løk og mais. Smør røren over to tortillalefser, la det være ca 1 cm uten røre frem til kanten. Legg de to andre lefsene oppå og trykk sammen kantene. Grill/stek brødene på begge sider ca 1-2 minutter, eller til osten begynner å smelte. Deles i passe snipper. Endret 12. februar 2008 av NullHull
Grissini Skrevet 13. februar 2008 #7 Skrevet 13. februar 2008 Hvordan da? Servert oppå loff? Sammen med? Jeg ville ha gratinert de i sånne små ildfaste former og servert godt brød ved siden av. Kan fort bli litt voldsomt med hvitløksgratinerte reker og hvitløksbrød ved siden av
Trillrund Skrevet 13. februar 2008 #8 Skrevet 13. februar 2008 Jeg ville ha gratinert de i sånne små ildfaste former og servert godt brød ved siden av. Kan fort bli litt voldsomt med hvitløksgratinerte reker og hvitløksbrød ved siden av Coops hvitløksbrød har hvitløken "i deigen" og det er perfekt til hvitløksmarinerte reker. Men brød med hvitløkssmør blir for mye...
Gjest Huldali Skrevet 14. februar 2008 #9 Skrevet 14. februar 2008 Hva med terteskjell? Hvit saus, med fiskepudding og MASSE reker, godt og enkelt!
Smørblomsten Skrevet 14. februar 2008 Forfatter #10 Skrevet 14. februar 2008 Hva med terteskjell? Hvit saus, med fiskepudding og MASSE reker, godt og enkelt! Mmmmmmmmmmmmm, det var en god idè Og takk for alle de andre tipsene også!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå