Gjest frama Skrevet 11. februar 2008 #1 Skrevet 11. februar 2008 Under middagslaging så jeg at den nyinnkjøpte kålroten som ellers ser fin ut hadde noe brunt inni seg. Det var tynt og på et lite område. Kålroten lukter normalt, og jeg kunne fint skjære rundt det brune. Det ser ikke ut til å ha begynt å råtne. Vanligvis ville jeg ikke stusset på å bruke denne, det skal jo kokes uansett. Men nå når jeg er gravid lurer jeg litt, hva gjør dere. Kaster dere grønnsaker som har antydning til noe i seg, eller bruker dere det. Ja, er nok litt overhysterisk ....
Lavalampe Skrevet 12. februar 2008 #2 Skrevet 12. februar 2008 Jeg ville brukt den uten å nøle, bare skåret bort det som var brunt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå