Gå til innhold

Kålrot, som skal kokes, med litt brunt inni


Anbefalte innlegg

Skrevet

Under middagslaging så jeg at den nyinnkjøpte kålroten som ellers ser fin ut hadde noe brunt inni seg. Det var tynt og på et lite område. Kålroten lukter normalt, og jeg kunne fint skjære rundt det brune. Det ser ikke ut til å ha begynt å råtne.

Vanligvis ville jeg ikke stusset på å bruke denne, det skal jo kokes uansett. Men nå når jeg er gravid lurer jeg litt, hva gjør dere. Kaster dere grønnsaker som har antydning til noe i seg, eller bruker dere det.

Ja, er nok litt overhysterisk ....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville brukt den uten å nøle, bare skåret bort det som var brunt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...