MAcy Skrevet 11. februar 2008 #1 Skrevet 11. februar 2008 Hei. Først og framst takk for at du kom deg inn på tråden min!!! 1. hvor lenge kan gelle stå i kjøleskapet?? ei uke, to, tre??? 2. Hva gjør jeg galt når jeg lager gelle og den må ha nærmest to døgn på å bli stiv?? 3. Hvilke kaker ville du likt å så om du kom i bursdagselskap???(en voksen som har bursdag...) Håper på mange svar for må nok begynne å bake i dag, selskap om to-tre dager!!!
Gjest nextlife Skrevet 11. februar 2008 #2 Skrevet 11. februar 2008 1. Tror nok at gelè kan stå både ei og to uker i kjøleskapet, men da i tett oppbevaring, slik at det ikke danner seg kondens, eller tar smak fra andre varer i kjøleskapet. 2. Det er ikk vanlig at gelè trenger to døgn for å bli stiv. Kanskje du har latt den koke etter at du hadde gelèpulver i vannet, eller har bommet på vannmengden og har for mye vann? Ikke godt å si egentlig, men følges oppskriften skal den stivne på noen få timer. 3. Jeg liker kaker som er friske, og ikke så mektige, f. eks ostekake, kaker med mye frisk frukt eller bær ( den man kjøper i butikken som heter skogsbærblanding er kjempegod), gulrotkake
Pia Sava Skrevet 11. februar 2008 #3 Skrevet 11. februar 2008 3. Om jeg skal i bursdagselskap, "forventer" jeg bløtkake/marsipankake... Ellers er det godt med sjokoladekake til kaffen også...
Caos Skrevet 11. februar 2008 #4 Skrevet 11. februar 2008 I vår familie er vi glade i kaker. Spørs jo litt om det kommer barn/unge i selskapet også? Jeg ville laget sjokoladekaker, gele eller muffins om der var barn, kanskje risboller, og bløtkake/masipankake eller noe i den duren! Lykke til!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå