Gå til innhold

Middag av dette?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har : steinbit, laks (frosne fileter), fullkornspaghetti, lettrømme, kesam, pesto, chilisaus og div andre sauser på glass, av friske grønnsaker har jeg bare løk, frossen wokblanding, div hermetikk (mais, champignon, tomater, erter). Ryddet i matskapet i går og nå er det nesten tomt... Jammen flyr tida, vaniljesukkeret mitt gikk ut på dato i 2005!

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Jeg bare prøver meg her; men hva med fullkornsspaghetti med steinbitfilet, med saus av kesam eller lettrømme og pesto? (Varme den opp og røre sammen) Har brukt pesto til steinbit før, og det har blitt ganske godt.

Endret av Talula
Skrevet
Jeg bare prøver meg her; men hva med fullkornsspaghetti med steinbitfilet, med saus av kesam eller lettrømme og pesto? (Varme den opp og røre sammen) Har brukt pesto til steinbit før, og det har blitt ganske godt.

Kesam/rømme med pesto? Hvor mye av hver, omtrent?

Skrevet (endret)

Tja, det kommer vel an på hvor sterk smak av pesto man vil ha. Jeg har laget pestosaus på den måten til pasta før, og da tar jeg ca halvparten rømme eller kesam, og halvparten pesto. Bør ikke koke da, for da skiller det seg, bare varme det opp har jeg funnet ut. Egentlig synes jeg creme fraiche egner seg litt bedre, men det var jo ikke i ditt skap :)

Endret av Talula
Skrevet

Fiskewok med steinbit

Laksefilet på seng av hemetiske tomater, med rømme/pesto dressing

Til begge kan du servere spaghettien

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...