Gjest Pet Skrevet 10. februar 2008 #1 Skrevet 10. februar 2008 Har : steinbit, laks (frosne fileter), fullkornspaghetti, lettrømme, kesam, pesto, chilisaus og div andre sauser på glass, av friske grønnsaker har jeg bare løk, frossen wokblanding, div hermetikk (mais, champignon, tomater, erter). Ryddet i matskapet i går og nå er det nesten tomt... Jammen flyr tida, vaniljesukkeret mitt gikk ut på dato i 2005!
Gjest Talula Skrevet 10. februar 2008 #2 Skrevet 10. februar 2008 (endret) Jeg bare prøver meg her; men hva med fullkornsspaghetti med steinbitfilet, med saus av kesam eller lettrømme og pesto? (Varme den opp og røre sammen) Har brukt pesto til steinbit før, og det har blitt ganske godt. Endret 10. februar 2008 av Talula
Gjest Pet Skrevet 10. februar 2008 #3 Skrevet 10. februar 2008 Jeg bare prøver meg her; men hva med fullkornsspaghetti med steinbitfilet, med saus av kesam eller lettrømme og pesto? (Varme den opp og røre sammen) Har brukt pesto til steinbit før, og det har blitt ganske godt. Kesam/rømme med pesto? Hvor mye av hver, omtrent?
Gjest Talula Skrevet 10. februar 2008 #4 Skrevet 10. februar 2008 (endret) Tja, det kommer vel an på hvor sterk smak av pesto man vil ha. Jeg har laget pestosaus på den måten til pasta før, og da tar jeg ca halvparten rømme eller kesam, og halvparten pesto. Bør ikke koke da, for da skiller det seg, bare varme det opp har jeg funnet ut. Egentlig synes jeg creme fraiche egner seg litt bedre, men det var jo ikke i ditt skap Endret 10. februar 2008 av Talula
Trillrund Skrevet 10. februar 2008 #5 Skrevet 10. februar 2008 Fiskewok med steinbit Laksefilet på seng av hemetiske tomater, med rømme/pesto dressing Til begge kan du servere spaghettien
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå