Gjest Anonymous Skrevet 29. april 2003 #1 Skrevet 29. april 2003 Jeg har kjøpt en ferdig stekt, varmrøkt skinkesteik som bare skal varmes før servering, men hvordan gjør jeg dette? Tepmeratur? Hvor lenge? Skal den pakkes inn i aluminiumsfolie?
chimp Skrevet 29. april 2003 #2 Skrevet 29. april 2003 Hvis jeg skal varme opp stek, skjærer jeg den i skiver som jeg legger 'taklagt' på aluminiumsfolie og varmer i ovnen på lav temperatur, f eks 100 grader. D tar ikke lang tid - 10-15 min kanskje......du kjenner jo når stekeskivene er varme. Denne fremgangsmåten er forresten ypperlig hvis man har kjøpt roast-beef på tilbud og vil spise den som oksestek...da må du få personalet i kjøttdisken til å skjære skivene tykkere enn vanlig roast-beef. Serverer den da oppvarmet m saus, pommes noisettes, aspargesbønner, stekte småløk og sopp......
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå