Gjest Anonymous Skrevet 29. april 2003 #1 Skrevet 29. april 2003 Slunken lommebok, og med følgende ingredienser på kjøkkenet: 1 purre 1 brokkoli 4 løk 1 paprika 1 pose gulerøtter fiskekaker pepperoni eggnudler ris havregryn potetmos østersaus yogurt dressing dette skal bli middag resten av uken.... Tips?
Gjest Mel Skrevet 29. april 2003 #2 Skrevet 29. april 2003 Vel, du kan iallefall steke grønnsakene, og spise dette sammen med ris og nudler. Det er godt. Havregryn til frokost... Nå vet jo ikke jeg hvor mye du har av alt, og hvor mye du spiser, men det er egentlig bare å kombinere på utradisjonelle måter, så funker dette fint, det.
Gjest gjest1 Skrevet 29. april 2003 #3 Skrevet 29. april 2003 Brokkolisuppe. Den kan du ha nudler oppi. Fiskekaker med ris/nudler/ og litt grønnsaker Wok gulrøtter, løk, litt purre og paprika. Lag saus av østerssaus litt vann og sitron saft eller litt appelsinjuice og ha biter av fiskekaker eller pepperroni oppi. Som Mel sier, det er bare å tenke litt kreativt.
Daisy Skrevet 29. april 2003 #4 Skrevet 29. april 2003 Hvilken utfordring! La meg se; Havregryn til frokost og kvelds (melk har du vel råd å kjøpe????) 1. Fiskekaker og ris, med yoghurt dressing og revne gulrøtter 2. Eggnudler og purre, brokkoli, paprika og evt. resten av gulrøttene 3. Pepperoni med stekt løk og potetstappe 4. Sop i hop siste dagen; stek kaker av resten av potetstappen tilsatt purren, surr evt. rester av eggnudlemiddagen/risen og spør naboen om å få låne et egg som du kan piske med litt melk og slå over sammen med litt østerssaus. Har du i tillegg ketchup glir nok alt dette ned på høykant....... Bon apetit!
Gjest Étoile Skrevet 29. april 2003 #5 Skrevet 29. april 2003 Purre og potetsuppe er godt! Skjær purren i tynne ringer - surres i litt olivenolje/smør til den er blank, ha i 1-2 poteter i små terninger, dekk med et par dl vann og ha i litt grønnsaksbuljong(pulver/terning). La det koke til potetene er møre, tar ikke så mange minuttene. Jeg pleier å lage puree av suppen med stavmikser, men det er kanskje ikke nødvendig. Smak til med salt og pepper, vips har du superbillig middag!
Gjest Gjesta Skrevet 29. april 2003 #6 Skrevet 29. april 2003 Hadde dette vært ingrediensene i mitt kjøleskap, ville jeg tatt purre, løk brokkoli og gulrøtter, delt dette opp, stekt det sammen, kosta på meg en liten skvett med matfløte (evt melk) oppi, og spist det enten med nudler eller ris til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå