Dorri Skrevet 7. februar 2008 #1 Skrevet 7. februar 2008 Jeg skulle være litt flink å spise litt sunnere og kjøpte synnøve lett gulost. Jeg likte den ikke i det hele tatt og syntes den var utrolig tørr i forhold til f.eks norwegia lettost. Jeg har derfor en hel gulost og lurer på hva annet jeg kan bruke denne til. Er den f.eks ok å smelte?
*Enigma* Skrevet 8. februar 2008 #2 Skrevet 8. februar 2008 Jeg skulle være litt flink å spise litt sunnere og kjøpte synnøve lett gulost. Jeg likte den ikke i det hele tatt og syntes den var utrolig tørr i forhold til f.eks norwegia lettost. Jeg har derfor en hel gulost og lurer på hva annet jeg kan bruke denne til. Er den f.eks ok å smelte? Den tar litt tid å eventuelt venne seg til den lettosten til Synnøve. Nå har jeg blitt så vant med den at det er greit, men i begynnelsen syntes jeg den var litt rar både å spise i vanlig tilstand og å smelte. Den kan kanskje bli litt seigere og få en litt annen konsistens enn vanlig, fet ost når du smelter den, men ellers fungerer det helt fint synes jeg da. Rasp den opp og bland den med annen ost hvis du ikke liker smaken av den. Raspet ost kan fryses, men jeg ville ikke frosset den i stykker da det blir håpløst å raspe en ost etter at den har vært frosset.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå