Gjest kjærringa med kjevla Skrevet 3. februar 2008 #1 Skrevet 3. februar 2008 Dette er et sært spørsmål med en noe krypisk tittel muligens Moren min har en kjevle som hun har bakt pepperkaker og annet i sikkert 40 år. Derfor er kjevlen mettet av fett slik at ingenting fester seg til det. Jeg. Jeg har en ny kjevle fra IKEA, som ALT fester seg på. Spørsmålet mitt er derfor - kan kjevlen min noensinne bli like god som mammas', eller er treverket for dårlig?
Gjest Gjest Skrevet 3. februar 2008 #2 Skrevet 3. februar 2008 Jeg vil tro det meste av treverk kan mettes. Smør det inn med olje beregnet på innendørs/matredskapbruk i flere omganger. *tror jeg skal gjøre det samme med mitt kjevle*
Gjest kjærringa med kjevla Skrevet 3. februar 2008 #3 Skrevet 3. februar 2008 Ja, det skader jo ikke å prøve. Grunnen til at jeg lurte, er at jeg hadde noen tresleiver fra IKEA. Og de var skikkelig dårlige.. Merket kjempestor forskjell fra sleiver kjøpt på jernia.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå