Gå til innhold

Sammalt hvetemel i pizzabunn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan er det å bruke sammalt hvetemel istedet for siktet hvetemel i pizzabunn?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Prøv med fibra fullkorn hvetemel. Er finmalt og fungerer kjempegodt til baking. Hvis du vil bruke sammalt ville eg brukt halvparten det og halvparten siktet.

Skrevet

Vi bruker ofte sammalt hvetemel i pizzadeigen. Noen ganger bruker jeg bare sammalt hvetemel (men finmalt, ikke grovmalt), andre ganger blander jeg det med vanlig hvetemel eller andre ting.

Skrevet

Det går veldig fint det, jeg halvblandet det og vanlig hvetemel av og til.

Skrevet

Hvordan funker grovmalt sammalt da?

Uten å blande med noe annet?

Hvis det er eneste melet man har og vil bake i kveld f.eks...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...