Gjest Gjest Skrevet 2. februar 2008 #1 Skrevet 2. februar 2008 Hvordan er det å bruke sammalt hvetemel istedet for siktet hvetemel i pizzabunn?
gladidag Skrevet 3. februar 2008 #2 Skrevet 3. februar 2008 Prøv med fibra fullkorn hvetemel. Er finmalt og fungerer kjempegodt til baking. Hvis du vil bruke sammalt ville eg brukt halvparten det og halvparten siktet.
salsera Skrevet 3. februar 2008 #3 Skrevet 3. februar 2008 Vi bruker ofte sammalt hvetemel i pizzadeigen. Noen ganger bruker jeg bare sammalt hvetemel (men finmalt, ikke grovmalt), andre ganger blander jeg det med vanlig hvetemel eller andre ting.
Frk Johansen Skrevet 3. februar 2008 #4 Skrevet 3. februar 2008 Det går veldig fint det, jeg halvblandet det og vanlig hvetemel av og til.
Gjest Gjest Skrevet 3. februar 2008 #5 Skrevet 3. februar 2008 Hvordan funker grovmalt sammalt da? Uten å blande med noe annet? Hvis det er eneste melet man har og vil bake i kveld f.eks...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå