Gå til innhold

Kylling og blåskjell til tapas


Gjest Minimee

Anbefalte innlegg

Gjest Minimee

Jeg skal lage tapasbord, og har det meste i boks.

men er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre med kyllingfilet?

Og går det an å bruke blåskjell i lake til noe?

Tusen takk for tips :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med å lage kyllingspyd? Du kan jo lage ulike varianter. Godt med greskinspirerte, marinert i forskjellige typer marinade, satay?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Hvis du vil ha blåskjell til tapas, vil jeg anbefale å bruke friske - særlig på denne tiden av året, når blåskjellene faktisk er på sitt beste.

Surr feks sjalottløk, fennikel, stangselleri, hvitløk og chili i olje, ha i en skvett hvitvin eller tørr sherry, og ha i blåskjellene (som du først må vaske i flere vann for å få vekk eventuell sand etc). Damp under lokk til skjellene åpner seg, sil fra kraften og kok den inn litt, og ha blåskjellene tilbake i kraften sammen med masse hakket persille. Brød og aïoli til. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...