Gjest Maja Serine Skrevet 28. april 2003 #1 Skrevet 28. april 2003 Hei, har lyst på fisk til middag og har lyst til å finne på noe litt spennende. Noen som har noen forslag? Helst retter uten blåskjell.
Gjest gjest1 Skrevet 28. april 2003 #2 Skrevet 28. april 2003 http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic.php?t=31334 Anbefaler denne. Spiste det på fredag, kjempe godt.
kristine 80 Skrevet 28. april 2003 #3 Skrevet 28. april 2003 Seifilet grillet i folie i ovnen.. jommei. Sei,løk,litt smør,sitronsaft og spennede krydder. Dette putter du i folie og har det i ovnen. Hva med ovnbakt potet og en god salat?!!
Daisy Skrevet 29. april 2003 #4 Skrevet 29. april 2003 Vi hadde fisk i leirgryte i går, og den fikk kjemperespons av mann og barn. Husk å legge leirgryta i vann ca 15 min. før bruk. 2 gulrøtter og 1 purre finsnittes og legges i bunn av gryta. Filetstykker av hvit fisk legges oppå (ca. 600-700 g til 5 pers), saltes og pepres. En boks herm.tomater kjøres i hurtigmixer med forskjellige krydder som timian, basilikum, hvitløk, - bruk det du har. Dette slås over fisken, lokket legges på og leirgryta settes i kald ovn. Sett ovnen på 175 grader og la stå en time. Dryss over rikelig med dill (tørket går også an), og server med kokte poteter eller ris. God tilbehør er rømme, salatblader og cherrytomater. Litt soya-saus setter også en liten spiss på smaken.
Litago Skrevet 29. april 2003 #5 Skrevet 29. april 2003 Del en grønn paprika og en løk i mindre biter og stek dem på middels varme inntil løken blir blank. Hell oppi en boks hermetiske tomater, en halv kopp salsa, 2 kopper mais, 2 spiseskjeer oregano og litt cumin etter behag. Varmes lett. Legg halvparten av innholdet i en ildfast form. Legg i hvit fisk, f.eks. torsk. Siste halvpart legges over fisken. Settes i varm (ca. 210) ovn i ca. 20 minutter og voila: Nydelig mexicansk fisk!
Gjest Mayamor Skrevet 29. april 2003 #6 Skrevet 29. april 2003 :oops: Litago... Hva er cumin... :oops: mai enlæsj aint så god... Maya30
Gjest Embla s Skrevet 29. april 2003 #7 Skrevet 29. april 2003 Dypfryst fiskefilet er lett å skjære i små firkanter. Også: Wok, wok, wok! Sammen med div krydderier/grønnsaker!
Gjest gjest1 Skrevet 30. april 2003 #8 Skrevet 30. april 2003 cumin kalles og kummin på norsk. Det norske navnet er spisskarve. Og smaker nesten som kareve. du kan faktisk bruke vanlig karve istedet for.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå