Gå til innhold

Hva spiser dere til frokost?


Anbefalte innlegg

Gjest lissi32
Skrevet

1-2 brødskiver eller

2-3 knekkebrød. Te-

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så mange her som spiser grøt da. Har aldri likt verken det eller frokostblandinger så blir som regel brødmat. (Da jeg bodde i nærheten av bagel og juice tok jeg med mat derfra nesten hver dag. Dyrt i lengden men bedre enn ingen frokost var vel tankegangen :P)

Viktigste er at pålegget har litt smak og at det ikke blir tørt. Derfor blir det f.eks ost med krydder på, kaviar og ost, skinke og majones el. Spiser heller en megafrokost og en lett lunsj for å si det sånn.

Skrevet

Spiser mye havremelsgrøt eller vanlige brødskiver. Akkurat nå går det i polarbrød.

Skrevet

Pleier å spise en brødskive og en yoghurt og drikker en 0,5l vann. På brødskiven har jeg ridderost, sennepsaus og laks, prim eller noe kjøttpålegg. Hender jeg også jeg plutselig får lyst på Honnikorn til frokost, men metter dårlig.

Skrevet
Hva slags krydder bruker du på osten?

masse forskjellig; grillkrydder, kajennepepper, garam masala, curry av noe slag, tørkede urter osv. elsker ost og synes av en eller annen grunn at nesten all ost er godt og at nesten alt passer sammen med ost

Skrevet

Rugbrød, knekkebrød, havregrøt eller havregryn.... ost, skinke, smøreost, makrell, sardiner, leverpostei..

Skrevet
Det varierer ganske mye, men har en tendens til å være litt periodespiser. I høst spiste jeg havregrøt hver morgen. De siste ukene har jeg spist grove knekkebrød med kaviar. En overraskende ok kombinasjon, faktisk.

Synes jeg også! Havreknekkebrød med kaviar og jarlsbergost er kjempegodt.

Må ha to sånne om morgenen!

Skrevet

Går i knekkebrød her også, varierer type knekkebrød litt da, men alltid grovt. Siden jeg tar det med i matpapir, begrenserer pålegget seg. Blir som regel gulost. Men er jeg hjemme, så blir det med kaviar, det synes jeg også er godt.

Skrevet

Her går det i hjemmebakt brød med ost og syltetøy eller havregrøt.

Skrevet

stekt egg og grove rundstykker med gul ost

  • 2 måneder senere...
Skrevet

spiser alltid 1 Weetabix m/ nesten 1 glass skummet melk oppi... av og til noe frukt :)

Skrevet

Havregrøt, müsligrøt eller knekkebrød. Litt juice blandet ut med vann.

Skrevet

Brødskiver, det vi har i boksen, ofte rugbrød som det er litt mat i. Av pålegg spiser jeg smør, fiskepudding, rekesalat, peanøttsmør, ost, skinke, egg, kaviar osv.

Pålegget og brødet varierer, men det jeg ALLTID må ha er frukt til!

Kutter opp det vi har i skapet, ofte blir det bare et eple, av og til en appelsin eller pære i tilegg. Morgenfrukten min er hellig! :Nikke:

M.a.o helt standard god frokost med kaffe og en cappuccino til.

Skrevet

En brødskive med pålegg (veldig gjerne sjokade :sjenert: ), eller et glass Biola skummet melk med jordbær.

I helgene spiser jeg som oftest 1-2 brødskiver + et glass biola til frokost for da spiser jeg mye senere og orker mer.

Skrevet

Firkorn med solsikkefrø, linfrø, fersk frukt og yoghurt naturell.

Skrevet

Spiser som regel 1-2 brødskiver med pålegg på. I helgene hender det at jeg spiser brødskive med stekt egg, eller nystekte rundstykker med kokt egg og skinke :sikle:

Skrevet

I dag spiste jeg to fiber plus knekkebrød med lett smøreost med urter og kokt skinke på (nydelig kombinasjon! bruker smøreosten istedet for smør), et hardkokt egg, en gulrot og et lite glass skummet kulturmelk til frokost.

Skrevet

Jeg har dilla på havregryn og bringebær drikkebiola. NAM! :spise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...