Imogen Skrevet 30. januar 2008 #1 Skrevet 30. januar 2008 Jeg har mange ganger fått servert spinat på pizza, og synes det er kjempegodt. Så i dag tenkte jeg legge spinat på den hjemmelagede. Har bare frossen spinat i hus, så jeg lurer på hvordan dere gjør det. Er det bare å tine spinaten og få ut dem meste av væsken, og så legge den rett på pizzaen, eller tilbereder dere den på noen måte først?
Grissini Skrevet 30. januar 2008 #2 Skrevet 30. januar 2008 Jeg har som regel alltid sånne frosne spinatputer i tomatsausen både til pizza, pasta etc.
salsera Skrevet 31. januar 2008 #3 Skrevet 31. januar 2008 Når jeg bruker frossen spinat, tiner jeg den slik som du selv foreslår. Hvis jeg har fersk spinat, lar jeg den falle sammen i en kjele før jeg har den på pizzaen.
Imogen Skrevet 3. februar 2008 Forfatter #4 Skrevet 3. februar 2008 Takk for tips begge to! Da blir det spinat på neste pizza her i huset.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå