gard Skrevet 29. januar 2008 #1 Skrevet 29. januar 2008 Hei Jeg har tenkt å lage en Jamie Oliver fiskerett til helegn og jeg lurer på om dere har anbefaling til vin. Det er snakk om breiflabb som er surret i parmaskinke og som "fyll" mellom fisk og kjøtt er det en blanding av soltørka tomater som er kjørt til mos sammen med masse frisk basilikum. Passer det best med hvitvin eller rødvin? Noen forslag?
Gjest Eurydike Skrevet 31. januar 2008 #2 Skrevet 31. januar 2008 Det er andre her som har bedre peiling enn meg, men jeg ville kanskje ha tenkt i retning enten Riesling eller Valpolicella? Jeg kjenner forresten retten du sikter til - jeg har pleid å lage den med ryggfilet av brosme, og med ramsløkpuré i stedet for basilikum. Masse smak!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå