Midnattsol Skrevet 28. januar 2008 #1 Skrevet 28. januar 2008 Hei! Er på jakt etter fiskeretter. Del gjerne din beste fiskerett/fiskeretter og oppskrift her.
Lilith Skrevet 28. januar 2008 #3 Skrevet 28. januar 2008 Ok, jeg kan jo begynne med basilikumslaksen jeg prøvde meg på i går: Laks/ørret - ca 150-200 gram per pers Creme fraiche - 1 boks til 2-3 pers Tomater - ca 4 til tre pers. Må skåldes og deles. 1 potte basilikum Salt og pepper Legg fisken i en smurt, ildfast form Bland tomater og krydder med "hardt pisket" creme fraiche og fordel blandingen over fisken. Riv basilikumsblader over. Stek ved 200 grader i 20-30 minutter (sjekk fisken underveis) Server med hjemmelaget potetstappe og stekte grønnsaker, feks gulrøtter og sukkererter. Nam!
Gjest Fisk73 Skrevet 28. januar 2008 #4 Skrevet 28. januar 2008 Jeg elsker fisk!! Men er også svært dårlig til å finne på nye retter av fisk. Så for å få litt innspill til ulike fiskeretter, så har jeg bestilt oppskrifter på mail fra Eksportutvalget for fisk så jeg får retter hver dag, og dermed spiser jeg nå mer fisk enn hva jeg gjorde før! Men her er noen av mine favoritter (har sikkert flere som jeg ikke kommer på nå...): Pasta med røkt laks, løk og fløtesaus. Seifilet i fløtesaus - stek seifilet etter du har vendt den i melblanding og stek en blanding av fløte og melk i stekepannen. Torsk stekt i ovn med basilikum over. Seigryte med paprikasaus - stek sei i leirgryte sammen med grønnsaker og potet, samt hvitløk, paprika og hvitvin. Lag hvitsaus med paprika og hvitvin i. Røkt torsk med gulrotstuing og løksmør (evt bacon) Fisk er supergodt, sunt og miljøvennlig
Calla Skrevet 29. januar 2008 #6 Skrevet 29. januar 2008 Ok, jeg kan jo begynne med basilikumslaksen jeg prøvde meg på i går: Laks/ørret - ca 150-200 gram per pers Creme fraiche - 1 boks til 2-3 pers Tomater - ca 4 til tre pers. Må skåldes og deles. 1 potte basilikum Salt og pepper Legg fisken i en smurt, ildfast form Bland tomater og krydder med "hardt pisket" creme fraiche og fordel blandingen over fisken. Riv basilikumsblader over. Stek ved 200 grader i 20-30 minutter (sjekk fisken underveis) Server med hjemmelaget potetstappe og stekte grønnsaker, feks gulrøtter og sukkererter. Nam! Denne hørtes nydelig ut! Det blir dagens middag!
Gjest Asti Skrevet 29. januar 2008 #7 Skrevet 29. januar 2008 (endret) ....... Endret 14. desember 2009 av Asti
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå