Gjest Gjestivitas... Skrevet 26. januar 2008 #1 Skrevet 26. januar 2008 Tittelen sier vel det meste. Har aldri laget det, og lurte egentlig på hva det var. Nå vet jeg at det er kjøttdeig og div stekt sammen og puttet i et hamburgerbrød... Er det egentlig bare en lettvindt burger eller? Er det gort? Og hvorfor er det så stor ståhei rundt sloppy joes, skal liksom være så stas... Opplys meg
Munachimso Skrevet 26. januar 2008 #2 Skrevet 26. januar 2008 Tja.. jeg synes ikke det er sånn innmari godt, men så er jeg ikke så innmari glad i fastfood heller da. http://en.wikipedia.org/wiki/Sloppy_Joe
Gjest Gjest Skrevet 26. januar 2008 #3 Skrevet 26. januar 2008 Men er det noen som liker det i det hele tatt? Jeg syns bare denne retten virker utrolig oppskrytt! Kikket på bilder av en sloppy joe og det ser ærlig talt ut som kjedelig mat da. Men nå er ikke norsk mat så spennende til sammenlikning heller kanskje..
Synne-Marie Skrevet 26. januar 2008 #4 Skrevet 26. januar 2008 Jeg liker sloppy joes Vi serverer det med salat, ranch dressing og potetgull
Gjest Gjest Skrevet 26. januar 2008 #5 Skrevet 26. januar 2008 Noen som har oppskrift på sloppy joes?
Gjest Gjest Skrevet 27. januar 2008 #6 Skrevet 27. januar 2008 Vet ikke om denne er "ekte" da. Det må noen ekte kjennere uttale seg om.. Hilsen trådstarter Sloppy Joe: oksefars salt, peber hakket løg hakket hvidløg paprika spidskommen tørret oregano chili pulver Coleman's sennepspulver worcestershiresauce (jeg foretrækker altid Lea & Perrins) koncentreret tomatpure (eller ketchup - HEINZ selvfølgelig - og INGEN vand) vand brun farin (KUN hvis der bruges koncentereret tomatpure) burgerboller Svits løg og hvidløg i lidt olie. Kom farsen ved og svits til det er brunt og findelt. Kom alle de øvrige ingredienser i. Hvis der bruges koncentreret tomatpure skal der lidt vand i - pas på med ikke at komme for meget i - og kog indtil væsken er væk og saucen er MEGET tyk. Bruges der ketchup skal der IKKE vand og INGEN brun farin i!!!!! Halver burgerbollerne og rist dem på begge sider. Kom kød imellem bollen og nyd :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå