Gjest Gjest Skrevet 26. januar 2008 #1 Skrevet 26. januar 2008 Har en pose (500g) med YSP (gule knekke bøner på dansk, norsk?) og trenger tips til gode oppskrifter.
Gjest Pax Skrevet 26. januar 2008 #2 Skrevet 26. januar 2008 (endret) Bruk dem slik du bruker erter. (gule splitterter heter det på norsk) Endret 26. januar 2008 av Pax
Gjest Gjest Skrevet 26. januar 2008 #3 Skrevet 26. januar 2008 Hvor lenge bør de bløtlegges/kokes for å få best mulig resultat?
Gjest Pax Skrevet 26. januar 2008 #4 Skrevet 26. januar 2008 Bløtlegges i 8 - 12 timer, og kokes i en time.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå