Gjest Gjest Julie Skrevet 23. januar 2008 #1 Skrevet 23. januar 2008 Nylaget pizzadeig som har hevet ferdig - kan den stå slik i bollen i kjøleskapet med plastikk over til i morgen og være like fin, klar til å kjevle ut?
Kristin Skrevet 23. januar 2008 #2 Skrevet 23. januar 2008 Jeg ville slått den ned før jeg satte den inn i kjøleskapet. Ta den frem litt før du skal bruke den så den får temperert seg.
Gjest Gjest Julie Skrevet 23. januar 2008 #3 Skrevet 23. januar 2008 Hva da "slå ned"? Så den blir ikke ødelagt, men kan bakes til pizza dagen etter uten at vitaminer/kvalitet forsvinner?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå