Gå til innhold

Gelato


Gjest Gjest_Nancy_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Litt rar oversettelse, brukte gratisprogram på google, men håper du kan forstå noe :)

It cremates Florentine FLORENTINE CREAM - GEL. BARAT. LT. 1 G7 Delightful ice cream to the flavor of cream stuffed with seed of macaroon and trimmed with fragrant amarettini (http://web.foodnetwork.com/food/web/encyclopedia/termdetail/0,7770,94,00.html). Of yellow tone egg with light brown puntinatura clear.

--------------------------------------------------------------------------------.

Ingredients: milk skimmed reidratato, sugar, oil of coconut palm, seed of macaroons and macaroons (5,5%) (sugar, the sweet armelline, eggwhite, the armelline love, the sweets), syrup of glucose, butter, proteins of the milk, emulsifying: m

Skrevet

Kun innholdsfortegnelsen, etter div. nettordbøker:

Skummetmelkspulver, sukker, kokosolje/kokosfett, makronsmuler og makroner (5,5 %) (sukker, søte mandler, eggehvite, bitre mandler, mere mandler?) glukosesirup, smør, melkeprotein, emulgator.

Tror dette skulle være ganske utfyllende. Vet ikke hva "armelline" betyr, annet enn at det har med mandler å gjøre. Mandorle = mandler, dolce = søte, amare = bitre.

Håper dette er til hjelp!

Skrevet

Ja den oversettelsen var betydelig bedre enn min :ler:

Skrevet

ahh....gelato. Dette er noe av det beste med å reise til Italia om sommeren. De har noen veldig bra iskrem-buler og det står ikke på antall sorter som tilbys :-) Men jeg føler ikke at de som vi får kjøpt her hjemme har den samme gode smaken som den ferske isen man får i Italia :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...