Gå til innhold

Hva spiser du på skiva?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva spiser du på skiva? Har bestemt meg for å slutte med å daglig spise sjokade/ nøtte/ nugatti påleggene. Så derfor spør jeg bare så enkelt, hva spiser du på skiva? Det er litt for nysgjerrigheten og mest for å inspirasjon til hva jeg selv kan finne på å ha som pålegg.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Eg elskar banan på skiva! Sunt og godt! :)

Gjest Frk Åberg
Skrevet

I dag har jeg spist makrell i tomat til frokost og peppermakrell med agurk til lunsj.

Ellers spiser jeg vellagret Jarlsberg eller sveitserost, gjerne med paprika. Avocado med tomat, pepper og evt. litt ruccula. Kremost med forskjellig smak, helst med litt grønnsak på. Eplemos. Røkelaks og sennep.

Det var det jeg kom på i farten.

Gjest Eurydike
Skrevet

Mye rart, egentlig:

-ost av alle typer

-kokt skinke

-roastbeef

-spekeskinker av ulike typer

-leverpostei

-egg og kaviar

-røkelaks, feks med litt Snøfrisk og vårløk

-varmrøkt laks, feks med agurk og litt rømme

-makrell i tomat

-sardiner i olje, feks med tomatskiver

-avokado og tomat

-egg og tomat med majones

-omelett eller eggerøre

-tunfisk, feks med tomat og majones

-epleskiver med kanel

-peanøttsmør og bananskiver

Alt unntatt de to siste liker jeg å kombinere med ulike typer grønt som feks salat, agurk, tomat, selleristang, vårløk... Eller rødbeter, feks på leverpostei og roastbeef. Hakkede soltørkede tomater smaker også godt med mange slags oster og kjøttpålegg.

Gjest puselabb
Skrevet

Jeg spiser skinkestek, roastbeef eller spekeskinke.

Skrevet

jeg spiser for det meste nugatti, servelat, ost, egg

Skrevet

Mye brunost!! Og hvitost, salami, skinke, leverpostei og egg. Prøver å være flink og spe på med litt agurk, tomat og salatblader også.

Skrevet

Jarlsberg med agurk

Egg og kaviar

Italiensk salat og skinke

Brunost med syltetøy/banan

Gjest Roxie Hart
Skrevet

Jeg spiser brødskiver med hvitost. Kun hvitost, ikke smør engang. Av og til skeier jeg ut med et par skiver agurk i tillegg :)

Skrevet

Leverpostei

Kalkunfilet (div. smaker fra prior)

Tomat med majones, salt og pepper

Kalkunkorv

Fiskepudding

Kokt egg

Lettost type urter med rødløk

Skrevet

Leverpostei, hamburgerrygg, peppermakrell, egg, alle typer skinker, gulost, crabsticks, tunfisksalat, salami osv...

Jeg varierer fra uke til uke :)

Gjest prestekrage
Skrevet (endret)

Jeg er veldig "periodespiser"- så for tiden går det i:

Philadelphia (Light naturelle) med paprika eller

Philadelphia (l/n) med avokado og sitronpepper eller

Philadelphia (l/n) med sitronpepper

(masse) Agurk og tomat (ikke med maionese eller salt)

På jobben spleiser vi på brød, og har eget kjøleskap til pålegg. Derfor prøver jeg å handle pålegg for en uke av gangen.

Til uka har jeg store planer om å kjøpe noen bokser med tunfisk i olje, salat og andre grønnsaker.

Edit; korrekturlesing

Endret av prestekrage
Skrevet

Fårepølse,salami,synnøve gulost,brunost med jordbærsyltetøy :)

Skrevet

Ovnsbakt leverpostei (ulike typer) med rødbeter eller sylteagurk.

Makrell i tomat.

Kokt eller røykt skinke, av og til majones.

Ost.

Fårepølse.

Det er det jeg spiser mest av til hverdags, er også glad i roastbeef med sprø løk og remulade, røykelaks og eggerøre, eggesalat med reker osv, men det blir sjeldnere. Syltetøy og sjokoladepålegg kjøper jeg ikke en gang i året en gang. Foretrekker det salte.

Gjest Fjellsippa
Skrevet (endret)

Til frokost blir det ei skive med hjemmelaget syltetøy (blåbær, jordbær, multer, rips eller rabarbra) og ei skive med kjøtt av et eller annet slag. Det kan være lammerull, skinke, fårepølse, leverpostei eller hva som helst. Har gjerne tomat eller agurk oppå.

Til lunsj blir det gjerne kjøttpålegg med tomat. Det hender også at jeg spiser ost, men da vil jeg gjerna ha brødskivene ristet.

Glemte å si at i helgene blir det enten stekt egg og bacon med tomat og agurk, eller kokt egg med ansjos.

Endret av Fjellsippa
Skrevet

Noe av det jeg liker best:

- Leverpostei med agurk

- Baconpostei

- Skinke, majones og agurk

- Banan og nugatti

- Kalkunkorv med eller uten gulost

- Gulost

- Plomme- eller bringebærsyltetøy (må være på ristet brød)

- Forskjellig type kjøttpålegg

Skrevet

Akkurat nå er favorittene avocado og fetaost, eller hvitost og tomat.

Skrevet

- Jarlsbergost

- Fiskepudding

- Leverpostei med pepper (og av og til tomat)

- Leverpostei med grønn pesto

- Leverpostei med tahini og grønn pesto

- Tahini med appelsinsyltetøy

- Tahini med mango chutney

- Pesto, tomat og salat

- Honning

- Egg, kokt eller stekt

Og så spiser jeg div ostesmørbrød, med f.eks ost, banan, sriracha og karri.

Varierer veldig egentlig, har mange rare kombinasjoner der :ler:

Skrevet

- Gulost med diverse frukt (appelsin, klementin, druer, jordbær)

- Provence skinke

- Salami

- Medisterkake (varm)

- Fiskekake (varm)

- Brunost

- Epleskiver

- Smør

Skrevet

Nå for tiden går det veldig mye kjøttpålegg(kokt skinke, okserull o.l.) med tomat, agurk og fetaost! Ser også bra ut og det har mye å si. Har fått dilla på fetaost og spiser det til nesten alt - brødskiver, pasta, gryteretter, pai og mye annet. Men det må være den fetaosten på en slik grønn aluminiumspakke og lake - takler ikke de smakløse og gummiaktige bitene på glass!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...