Gjest Gjest Skrevet 17. januar 2008 #1 Skrevet 17. januar 2008 Noen som fikk med seg oppskriften på jamie olivers svinegulasj på tv norge nå i kveld. Har prøvd å søke på nettet, men finner ikke noe der
Eliza Doalot Skrevet 17. januar 2008 #2 Skrevet 17. januar 2008 Jeg kan skrive det jeg husker, så kanskje noen andre kan fylle inn... 2 kg svinebog 700 g paprika 2 rødløk 2 ss paprikapulver karve (husker ikke hvor mye) vann eller kraft salt pepper Jeg er usikker på om det var oen flere krydder, chilli eller hvitløk i oppskriften. Det hele skulle stekes i 2,5 til 3 timer på 180 grader.
Gjest Gjest Skrevet 18. januar 2008 #4 Skrevet 18. januar 2008 Her! Tusen Takk!! Da blir det god søndagsmiddag her i huset
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå