pulverheksa Skrevet 17. januar 2008 #1 Skrevet 17. januar 2008 Indisk fiskesuppe 1 stor løk 3 fedd hvitløk 3 ss tomatpure 1 liten fennikkel 1 bit sellerirot eller persillerot 2 bokser hermetiske tomater 8 dl fiskebuljong vann + terning 1 purreløk 1-2 gulrøtter fersk basilikum 1 ts garham masala 400 g fisk, frossen seiblokk er fint salt og pepper hakk løk og hvitløk, surr i 1 ss olje i et par minutter, ha i sellerirot og fennikkel i terninger og garham masala, surr et minutt til og ha i tomater og fiskebuljong, Skjær gulrøttene i skiver og la det koke til grønnsakene er møre ca 10 min, ha fisk og smak til med salt og pepper og basilikum. Til fest er det fint å trekke litt blåskjell i tillegg til fisken på slutten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå