Gå til innhold

Indisk fiskesuppe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Indisk fiskesuppe

1 stor løk

3 fedd hvitløk

3 ss tomatpure

1 liten fennikkel

1 bit sellerirot eller persillerot

2 bokser hermetiske tomater

8 dl fiskebuljong vann + terning

1 purreløk

1-2 gulrøtter

fersk basilikum

1 ts garham masala

400 g fisk, frossen seiblokk er fint

salt og pepper

hakk løk og hvitløk, surr i 1 ss olje i et par minutter, ha i sellerirot og fennikkel i terninger og garham masala, surr et minutt til og ha i tomater og fiskebuljong, Skjær gulrøttene i skiver og la det koke til grønnsakene er møre ca 10 min, ha fisk og smak til med salt og pepper og basilikum.

Til fest er det fint å trekke litt blåskjell i tillegg til fisken på slutten.

Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...