Gulltopp Skrevet 16. januar 2008 #1 Skrevet 16. januar 2008 Til fredag skal jeg på kurvfest og har tilbydd meg å bake brød til fiskesuppen. Passer det med fletteloff til? Eller skal jeg satse på noe annet? Da jeg må bake ganske mye (vi blir 28) tror jeg at jeg må begynne i morgen kveld, men er så redd for at det ikke skal bli ferskt nok. Vil jo ikke at folk skal sitte å tygge seigt brød heller. Hva slags brød ville dere satt pris på å få servert til fiskesuppe? Oppskrifter taes imot med takk
Gjest Gjest_Matelot_* Skrevet 16. januar 2008 #2 Skrevet 16. januar 2008 Til fredag skal jeg på kurvfest og har tilbydd meg å bake brød til fiskesuppen. Passer det med fletteloff til? Eller skal jeg satse på noe annet? Da jeg må bake ganske mye (vi blir 28) tror jeg at jeg må begynne i morgen kveld, men er så redd for at det ikke skal bli ferskt nok. Vil jo ikke at folk skal sitte å tygge seigt brød heller. Hva slags brød ville dere satt pris på å få servert til fiskesuppe? Oppskrifter taes imot med takk Disse baguettene blir best når man lager deigen dagen i forveien Til 2 stk. baguetter 50g gjær 3dl lunkent vann 3ts salt 1kg hv.mel Kna deigen smidig. Dekk den med et fuktig klede og sett den i kjøleskapet natten over. Slå deigen ned, del den i 2 og form de til baguetter. Etterheves 30min. Snittes med en skarp kniv og pensles med vann. Stekes ved 250 grader i 35min. Når du skal lage til så mange kan du jo f. eks. lage 1 fin deig og 1 hvor du bytter ut halvparten av hvetemelet med sammalt hvete. Vil tippe du trenger 8 baguetter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå