Gå til innhold

Brød/loff til fiskesuppe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Til fredag skal jeg på kurvfest og har tilbydd meg å bake brød til fiskesuppen. Passer det med fletteloff til? Eller skal jeg satse på noe annet?

Da jeg må bake ganske mye (vi blir 28) tror jeg at jeg må begynne i morgen kveld, men er så redd for at det ikke skal bli ferskt nok. Vil jo ikke at folk skal sitte å tygge seigt brød heller.

Hva slags brød ville dere satt pris på å få servert til fiskesuppe?

Oppskrifter taes imot med takk :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest_Matelot_*
Skrevet
Til fredag skal jeg på kurvfest og har tilbydd meg å bake brød til fiskesuppen. Passer det med fletteloff til? Eller skal jeg satse på noe annet?

Da jeg må bake ganske mye (vi blir 28) tror jeg at jeg må begynne i morgen kveld, men er så redd for at det ikke skal bli ferskt nok. Vil jo ikke at folk skal sitte å tygge seigt brød heller.

Hva slags brød ville dere satt pris på å få servert til fiskesuppe?

Oppskrifter taes imot med takk :)

Disse baguettene blir best når man lager deigen dagen i forveien

Til 2 stk. baguetter

50g gjær

3dl lunkent vann

3ts salt

1kg hv.mel

Kna deigen smidig. Dekk den med et fuktig klede og sett den i kjøleskapet natten over. Slå deigen ned, del den i 2 og form de til baguetter. Etterheves 30min.

Snittes med en skarp kniv og pensles med vann.

Stekes ved 250 grader i 35min.

Når du skal lage til så mange kan du jo f. eks. lage 1 fin deig og 1 hvor du bytter ut halvparten av hvetemelet med sammalt hvete. Vil tippe du trenger 8 baguetter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...