Gå til innhold

Kjøttkaker med litt medister..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde kjøttkaker for første gang på leeenge her om dagen - av et par pk kjøttdeig og litt medisterfarse for å få dem litt mer saftige. Krydra som oppskrifta foreslo med muskat og ingefær - og de ble forsåvidt gode, men jeg synes det smakte litt for mye medister av dem. Så da lurer jeg på - hva slags krydder er det i medisterfarse som gir smaken? (det skulle vel aldri være ingefær og muskat vel??)

Videoannonse
Annonse
Gjest _Leela_
Skrevet

Er ikke sikker på hva slags krydder det er i medister, men min erfaring er også at den er godt krydret og gir en del smak i slike blandinger. Lagde nylig karbonadekaker av elgkjøttdeig og litt medister, da krydret jeg ikke noe i det hele tatt. Jeg pleier å prøvesteke ei "kake" først for å sjekke om det trengs krydring og i tilfelle hvor mye.

Skrevet

Jeg tror medisterdeig bla inneholder muskat og ingefær, altså typiske krydre for "julesmaken".

Skrevet

Takk for svar, da skal jeg prøve meg litt fram, og satser på at det er kombinasjonen av ingefær og muskat som gir smaken - og som det ble litt for mye av..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...