Gjest Duchess Skrevet 24. april 2003 #1 Del Skrevet 24. april 2003 Hvordan lager man den ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 24. april 2003 #2 Del Skrevet 24. april 2003 Er ikke det hvit saus, poteter, flesk og evt kålrot? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Duchess Skrevet 24. april 2003 #3 Del Skrevet 24. april 2003 er det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Duchess Skrevet 24. april 2003 #4 Del Skrevet 24. april 2003 er det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lisa* Skrevet 24. april 2003 #5 Del Skrevet 24. april 2003 *Lisa kryper til korset og innrømmer at hun aldri har spist flesk og duppe, men er til gjengjeld ganske flink til å Google* http://www.matsiden.no/oppskrifter/Innhold...ld_ny.asp?id=58 http://www.tine.no/oppskrift/10033/ *Lisa* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Duchess Skrevet 24. april 2003 #6 Del Skrevet 24. april 2003 Takk Lisa, det var den oppskriften fra Matsiden som var den jeg lette etter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå