Munachimso Skrevet 14. januar 2008 #1 Skrevet 14. januar 2008 Har et stort glass tahini stående. Det blir brukt til å lage hummus, på brødskiva og i div sauser, men jeg trenger fler tips om hva det kan brukes til. Noen der ute som har noen?
Rainbow Brite Skrevet 14. januar 2008 #2 Skrevet 14. januar 2008 Du kan gi det til meg Lager hummus nesten daglig
Munachimso Skrevet 14. januar 2008 Forfatter #3 Skrevet 14. januar 2008 Hehe.. Da har du kanskje en veldig god oppskrift å dele da..?
Rainbow Brite Skrevet 14. januar 2008 #4 Skrevet 14. januar 2008 (endret) Mais naturellement! 1 boks kikerter 1 dæsj sitronsaft 1 dæsj tahini 1-2 fedd hvitløk 1 ganske god dæsj GOD olivenolje Litt salt Cayenepepper Paprikapulver Malt spisskummen (Fullstendig uvurderlig!!) Smak til. Vann for konsistensen Kjør rundt i blender, ha i glass i kjøleskapet hvor den holder seg i ca 3-5 dager Kjempegodt! Både på brødskive/knekkebrød (med feks agurk eller selleri på toppen) eller som dipp til grønnsaksstrimler Endret 14. januar 2008 av Rainbow Brite
Aurela Skrevet 14. januar 2008 #5 Skrevet 14. januar 2008 Mais naturellement! Jeg forstod dette Det var fransk, ikke sant!?
Rainbow Brite Skrevet 14. januar 2008 #6 Skrevet 14. januar 2008 Jeg forstod dette Det var fransk, ikke sant!? :ler: Yes, indeed! Flink du er!
Aurela Skrevet 14. januar 2008 #7 Skrevet 14. januar 2008 :ler: Yes, indeed! Flink du er! Takk :bukke:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå