Gjest Gjest Skrevet 13. januar 2008 #1 Skrevet 13. januar 2008 forslag til hva man kan ha i salat som skal brukes til forrett..?? og en god dressing??
Gjest Eurydike Skrevet 13. januar 2008 #2 Skrevet 13. januar 2008 (endret) Det kommer helt an på hva hovedretten er (og til dels også desserten). Trikset er å se hele måltidet som en helhet, og tenke kontraster og variasjon: -Kjøtt til hovedrett --> fisk/skalldyr eller grønnsaker til forrett (og omvendt!) -Mye smør/fløte/ost i hovedrett --> vinaigrette eller noe annet syrefriskt i forretten. -Unngå samme ingrediens i to retter på rad, særlig hvis den er framtredende i smak og utseende, som feks tomat. Prøv også å tenke generelt på at fargene bør variere gjennom måltidet, i tillegg til smak og konsistens. Endret 13. januar 2008 av Eurydike
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå