Gå til innhold

forrett


Anbefalte innlegg

Skrevet

forslag til hva man kan ha i salat som skal brukes til forrett..?? og en god dressing??

Videoannonse
Annonse
Gjest Eurydike
Skrevet (endret)

Det kommer helt an på hva hovedretten er (og til dels også desserten). Trikset er å se hele måltidet som en helhet, og tenke kontraster og variasjon:

-Kjøtt til hovedrett --> fisk/skalldyr eller grønnsaker til forrett (og omvendt!)

-Mye smør/fløte/ost i hovedrett --> vinaigrette eller noe annet syrefriskt i forretten.

-Unngå samme ingrediens i to retter på rad, særlig hvis den er framtredende i smak og utseende, som feks tomat. Prøv også å tenke generelt på at fargene bør variere gjennom måltidet, i tillegg til smak og konsistens.

Endret av Eurydike

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...