Gå til innhold

Double cream?


Anbefalte innlegg

Gjest What to do
Skrevet

Double cream dukker ofte opp i engelske oppskrifter, vet noen hva dette er og om vi har noe tilsvarende i Norge? Hvis ikke, hva kan vi bruke i stedet?

Jeg lurer også på om noen vet om det blir ok å lage kondensert melk (Vikingmelk) av helmelkspulver som man bare blander med halv mengde vann?

Håper noen vet :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Double cream er jo ganske tykk og fet, men her i Norge bruker jeg bare kremfløte for å erstatte den. I varme retter kommer det iallefall på det samme.

Skrevet

Jepp, kremfløte. Men dersom du har en oppskrift som krever kondensert melk, er det nok ikke vikingmelk de mener. Dra på sultan elns nå finner du ordentlig kondensert melk. Er ganske stor forskjell :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...