Gjest What to do Skrevet 11. januar 2008 #1 Skrevet 11. januar 2008 Double cream dukker ofte opp i engelske oppskrifter, vet noen hva dette er og om vi har noe tilsvarende i Norge? Hvis ikke, hva kan vi bruke i stedet? Jeg lurer også på om noen vet om det blir ok å lage kondensert melk (Vikingmelk) av helmelkspulver som man bare blander med halv mengde vann? Håper noen vet
Gjest Gjest Skrevet 11. januar 2008 #2 Skrevet 11. januar 2008 Double cream er jo ganske tykk og fet, men her i Norge bruker jeg bare kremfløte for å erstatte den. I varme retter kommer det iallefall på det samme.
Rainbow Brite Skrevet 11. januar 2008 #4 Skrevet 11. januar 2008 Jepp, kremfløte. Men dersom du har en oppskrift som krever kondensert melk, er det nok ikke vikingmelk de mener. Dra på sultan elns nå finner du ordentlig kondensert melk. Er ganske stor forskjell
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå