Snehvit Skrevet 23. april 2003 #1 Del Skrevet 23. april 2003 Er det noen som har reist fra Ciampino-flyplassen (altså ikke Fiumicino) i Roma, og som vet hvordan taxfree-utvalget er der? Jeg skal snart til Italia og har derfor planer om å kjøpe med litt italienske godsaker (parmaskinke, parmesan o.l). Bør jeg kjøpe dette ellers i Italia, eller lønner det seg å handle på flyplassen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 23. april 2003 #2 Del Skrevet 23. april 2003 Jeg har aldri reist fra den flyplassen men jeg ville uten tvil kjøpt parmesan, parmaskinke, olje og eddik inne i Roma by. Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinocchio Skrevet 23. april 2003 #3 Del Skrevet 23. april 2003 I Italia bør du bare bruke flyplassene til å komme og å dra. Ta på deg noen gode sko og legg den gamle byens brostein for dine føtter. Det denne byen har å by på finner du aldri i orginal på en flyplass. Og, det er selvfølgelig også billigere å handle der ute i mylderet. Kjøp det du trenger ekte. Ikke på en steril flyplass. Det er ukultur i et så ekte land. Etter min mening finnes de få byer som er så spesielle som denne. Men du må bruke tid for å finne det ut selv. Håper du får det fint! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RoadQueen Skrevet 23. april 2003 #4 Del Skrevet 23. april 2003 Hvis ikke jeg blander flyplassene ved Roma nå - så har jeg reist fra denne flyplasen, og tax-free utvalget der var den gangen mildt sagt elendig. De hadde noen få ukurante merker av hver sort, være seg sprit, vin, tobakk, sjokolade, matvarer. Jeg ville ikke satset på å gjøre innkjøpene mine der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snehvit Skrevet 23. april 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 23. april 2003 Takk for svarene - de stemte med mine mistanker om at utvalget på flyplassen ikke er all verdens. Da satser jeg heller på å finne godsakene et annet sted. Nå skal vi riktignok ikke til Roma, men til Amalfi-kysten 4 timer lenger sør. Selv om det vel er Toscana og Nord-Italia som er kjent for den beste maten, har de forhåpentligvis kvalitetsprodukter dit vi skal også. Det eneste jeg er litt bekymret for, er om matvarene tåler den lange reisen. Først blir det 4 timers kjøring for å komme til flyplassen, så er det vel et par timers venting der før flyet bruker 3 timer hjem til Norge. Så er det vel ytterligere 2 timer før vi er hjemme igjen i Oslo. Det skulle ifølge mine matematiske kunnskaper bli bortimot 11 timer tilsammen - tåler matvarene dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå