Ninen Skrevet 9. januar 2008 #1 Skrevet 9. januar 2008 Jeg har fått tips om at glaserte poteter og rødløk skal være godt til andebryst. Men hvordan glaserer jeg poteter og rødløk? Og hvis det finnes mer enn en måte, hvilken passer best til andebryst. Gleder meg til middag
Eilinel Skrevet 9. januar 2008 #2 Skrevet 9. januar 2008 Det finnes jo noen oppskrifter på dette.. Sjekk feks aperitif.no sin kokebok. http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&a...&pollisten=
Frk. Stella Skrevet 9. januar 2008 #3 Skrevet 9. januar 2008 Jeg bruker mye denne oppskriften som basis, med stort hell. Jeg pleier gjerne å bruke flere sorter sopp (både kantareller og aromasopp/vanlig sjampinjong) og så bytter jeg ut jordskokk med småløk - jeg er ikke spesielt glad i jordskokk men veldig glad i glasert løk nemlig!
Ninen Skrevet 9. januar 2008 Forfatter #4 Skrevet 9. januar 2008 Tusen takk for svar! Jeg kjente ikke til Apéritif sine sider, så tusen takk for link! I dag blir det nok den fra NRK, den hører jo til andebryst og så veldig grei ut å følge. Gleder meg veldig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå