Gå til innhold

Glaserte poteter og rødløk til andebryst


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har fått tips om at glaserte poteter og rødløk skal være godt til andebryst. Men hvordan glaserer jeg poteter og rødløk? Og hvis det finnes mer enn en måte, hvilken passer best til andebryst.

Gleder meg til middag :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker mye denne oppskriften som basis, med stort hell. Jeg pleier gjerne å bruke flere sorter sopp (både kantareller og aromasopp/vanlig sjampinjong) og så bytter jeg ut jordskokk med småløk - jeg er ikke spesielt glad i jordskokk men veldig glad i glasert løk nemlig! :ler:

Skrevet

Tusen takk for svar!

Jeg kjente ikke til Apéritif sine sider, så tusen takk for link!

I dag blir det nok den fra NRK, den hører jo til andebryst og så veldig grei ut å følge.

Gleder meg veldig :sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...