Gjest Gjest_snuppa_* Skrevet 7. januar 2008 #1 Skrevet 7. januar 2008 Jeg har så mye marsipan igjen etter jul, og nå lurer jeg på om det kan fryses? Blir det rar konsistens på den når man tar den ut igjen? Jeg har både marsipan som er trillet ut + en hel "rull" som ikke er begynt på.
Gjest Gjest Skrevet 7. januar 2008 #2 Skrevet 7. januar 2008 Du kan, men det er visst ikke nødvendig: http://krem.no/index.php?option=com_conten...1&Itemid=51
Gjest Gjest_snuppa_* Skrevet 7. januar 2008 #3 Skrevet 7. januar 2008 Du kan, men det er visst ikke nødvendig: http://krem.no/index.php?option=com_conten...1&Itemid=51 Supert! Tusen takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå