Merneith Skrevet 5. januar 2008 #1 Skrevet 5. januar 2008 For late dager, hvilken kjøpekraft/buljong er best? Jeg bruker det mest til kylling og risotto. Også lurte jeg på en ting til, hvis jeg steker en hel kylling i ovnen, kan jeg lage kraft av restene etterpå? Er ikke så ofte jeg har tilgang til innmat etc... (Men når jeg først har det, så lager jeg ørten liter )
Gjest Eurydike Skrevet 5. januar 2008 #2 Skrevet 5. januar 2008 Også lurte jeg på en ting til, hvis jeg steker en hel kylling i ovnen, kan jeg lage kraft av restene etterpå? Er ikke så ofte jeg har tilgang til innmat etc... (Men når jeg først har det, så lager jeg ørten liter ) Ja, du kan koke kraft på skroget av den stekte kyllingen, men den vil ikke bli like rik i smaken som kraften av rå kyllingbein. Selv pleier jeg å beine ut hel, rå kylling, bruke lår og bryst hver for seg og koke kraft på skrog og vinger.
Merneith Skrevet 5. januar 2008 Forfatter #3 Skrevet 5. januar 2008 Ja, du kan koke kraft på skroget av den stekte kyllingen, men den vil ikke bli like rik i smaken som kraften av rå kyllingbein. Selv pleier jeg å beine ut hel, rå kylling, bruke lår og bryst hver for seg og koke kraft på skrog og vinger. God ide, takk
gard Skrevet 6. januar 2008 #4 Skrevet 6. januar 2008 Hei Jeg pleier å kjøpe kraft fra Ultra eller Helgø. De har et merke som heter Jurgen Langbein (se http://www.juergen-langbein.de/ ) og de selger kraft i 1/2 liter porsjoner.
Merneith Skrevet 8. januar 2008 Forfatter #5 Skrevet 8. januar 2008 Hei Jeg pleier å kjøpe kraft fra Ultra eller Helgø. De har et merke som heter Jurgen Langbein (se http://www.juergen-langbein.de/ ) og de selger kraft i 1/2 liter porsjoner. Takk, den skal jeg prøve
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå