Gå til innhold

Den beste kraften fra butikken?


Anbefalte innlegg

Skrevet

For late dager, hvilken kjøpekraft/buljong er best? Jeg bruker det mest til kylling og risotto.

Også lurte jeg på en ting til, hvis jeg steker en hel kylling i ovnen, kan jeg lage kraft av restene etterpå? Er ikke så ofte jeg har tilgang til innmat etc... (Men når jeg først har det, så lager jeg ørten liter :))

Videoannonse
Annonse
Gjest Eurydike
Skrevet
Også lurte jeg på en ting til, hvis jeg steker en hel kylling i ovnen, kan jeg lage kraft av restene etterpå? Er ikke så ofte jeg har tilgang til innmat etc... (Men når jeg først har det, så lager jeg ørten liter :))

Ja, du kan koke kraft på skroget av den stekte kyllingen, men den vil ikke bli like rik i smaken som kraften av rå kyllingbein.

Selv pleier jeg å beine ut hel, rå kylling, bruke lår og bryst hver for seg og koke kraft på skrog og vinger.

Skrevet
Ja, du kan koke kraft på skroget av den stekte kyllingen, men den vil ikke bli like rik i smaken som kraften av rå kyllingbein.

Selv pleier jeg å beine ut hel, rå kylling, bruke lår og bryst hver for seg og koke kraft på skrog og vinger.

God ide, takk :)

Skrevet

Hei

Jeg pleier å kjøpe kraft fra Ultra eller Helgø. De har et merke som heter Jurgen Langbein (se http://www.juergen-langbein.de/ ) og de selger kraft i 1/2 liter porsjoner.

post-11474-1199618790_thumb.jpg

Skrevet
Hei

Jeg pleier å kjøpe kraft fra Ultra eller Helgø. De har et merke som heter Jurgen Langbein (se http://www.juergen-langbein.de/ ) og de selger kraft i 1/2 liter porsjoner.

post-11474-1199618790_thumb.jpg

Takk, den skal jeg prøve :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...