Gjest Gjest Skrevet 4. januar 2008 #1 Skrevet 4. januar 2008 En gang brunet jeg nakkekoteletter, så la jeg dem i en form og tilsette sopp og fløte. Da ble det en nydelig fløtesaus av det hele når det var ferdig:) Men denne gangen..så klumpet fløten seg og resten av "sausen" var flytende fett:S Hvordan gjør man nå dette igjen da??
Gjest Gjest Skrevet 5. januar 2008 #2 Skrevet 5. januar 2008 hmm.. dette spiste jeg mye av i barndommen, og det var nydelig! mulig du må blande litt melk eller vann med fløten da? har aldri laget det selv, må kanskje lete frem oppskriften hos moderen.
Rosenrød Skrevet 5. januar 2008 #3 Skrevet 5. januar 2008 Kan det være at du brukte matfløte denne gangen? Den har en tendens til å skille seg i ovnen, i hvert fall når jeg har brukt den til fløtegratinerte poteter. Dette skjer ikke med vanlig kremfløte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå