Gjest Gjest Skrevet 4. januar 2008 #1 Skrevet 4. januar 2008 Jeg skal lage pannekaker i kveld eller i morgen. Kan jeg lage røren nå? Hvor lenge kan den stå i kjøleskapet før den må brukes? Skal jo egentlig bare stå i ca en halvtime før den brukes, men gjør ikke noe om den står lenger?
Amanlis Skrevet 4. januar 2008 #2 Skrevet 4. januar 2008 Neida, det gjør ingenting om det står lenger. Når jeg lager pannekakerøre, lager jeg den på morgenen, så steker jeg når jeg kommer hjem fra jobb.
Gjest hyggelig Skrevet 4. januar 2008 #3 Skrevet 4. januar 2008 det går helt greit å la den stå til neste dag. bare dekk den med plastfolie e.l. og sett den i kjøleskapet. den kommer til å se litt ekkel ut når du tar den ut dagen etter, men det er bare fordi det tunge har falt til bunns. fikses enkelt med å røre rundt til røra er normal igjen.
Gjest Gjest Skrevet 4. januar 2008 #4 Skrevet 4. januar 2008 Takk for svar! Kan jeg steke bacon nå også, og varme på det i kveld/morgen?
Gjest rikkerikke Skrevet 4. januar 2008 #6 Skrevet 4. januar 2008 (endret) Et tips i tillegg, både pannekakerøre og vaffelrøre kan fryses. Helles på melkekartong, ikke fyll kartongen helt opp, så i fryseren. Supert for vaffelrøre når man har sur melk som må brukes for eksempel. Endret 4. januar 2008 av rikkerikke
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå