Mirabella83 Skrevet 2. januar 2008 #1 Skrevet 2. januar 2008 Hvor lenge kan mat oppbevares i fryseren før det "går ut på dato"? Man bør kanskje skille på hvilken type matvare det er snakk om? Hva holder lenge og hva holder kortere? Jeg har spist eplemost på besøk hos min tante som det stod "1984" på, og den smakte helt greit... Men jeg tror jeg ville kastet den likevel... Hva med årets julebakst som slett ikke er spist opp? Kan tørre julekjeks overleve ett år i fryseren?
Gjest nextlife Skrevet 2. januar 2008 #2 Skrevet 2. januar 2008 Legger ved en link der det står om holdbarhet til ulike kjøttvarer i fryser http://www.matprat.no/nyttigomkjott_artikkel.aspx?artid=7726 Når det gjelder tørre kjes tror jeg ikke jeg ville spist de etter et år, for det første vil kvaliteten forringes etterhvert i fryser, for det andre er det mye fett i, og fettet harskner etter en tid
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå