Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

har så mange lime som jeg har liggende i kjøleskapet

Hadde tenkt å lage mase drinker igår men så ble det ikke noe av for vi var syke :tristbla:

Noen som har noen lure tips hva jeg kan bruke ti limer til uten å hive de?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes det er godt å marinere kylling, enten filét, lår eller hel kylling, med lime eller sitron, og salt, pepper, olivenolje og ønsket krydder (f eks hvitløk, rosmarin, timian o.l). Ellers er det godt til fisk og skalldyr (f eks steke krabbekjøtt med lime i panna).

Også er det godt i indisk mat, blant annet som dressing på tomat-, agurk- og rødløkssalat med frisk koriander.

Forøvrig har lime ganske bra holdbarhet.

Skrevet

du kan jo dessuten gjøre det samme som jeg har gjort en stund, 2-4 skiver lime i en mugge med vann sammen med isbiter, den står fremme hele dagen og blir fyllt på etterhvert, drikker aldri så mye vann som da...

Skrevet

Lag f.eks. limesorbet eller lime-marengspai. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...