Gjest Gjest_Camilla_* Skrevet 31. desember 2007 #1 Del Skrevet 31. desember 2007 Eneste kjøttet av kalkun vi fikk kjøpt i dag var en marinert filet på 750 gr. Hvordan og hvor lenge skal den stekes? Det står den er marinert men den er jo ikke krydret, hva kan jeg krydre med? Takk for svar! :O) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2007 #2 Del Skrevet 31. desember 2007 På min pakke (kalkunlår) sto det at man kunne krydre med blant annet estragon og persille. I tillegg brukte jeg salt og kyllingkrydder. Smørte det hele inn med olje. Rart at det ikke står steketid på pakken du kjøpte? Hvis du søker litt rundt på Internett, så finner du kanskje noen oppskrifter?! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Camilla_* Skrevet 31. desember 2007 #3 Del Skrevet 31. desember 2007 På min pakke (kalkunlår) sto det at man kunne krydre med blant annet estragon og persille. I tillegg brukte jeg salt og kyllingkrydder. Smørte det hele inn med olje. Rart at det ikke står steketid på pakken du kjøpte? Hvis du søker litt rundt på Internett, så finner du kanskje noen oppskrifter?! Jeg synes også det var rart. Er i gjennomsiktig plast. Vakuumpakket. Men burde jo stå på etiketten. Takk for forslag til krydder :O) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest itla Skrevet 31. desember 2007 #4 Del Skrevet 31. desember 2007 Nei, Prior har en merkelig ordning der, det står ikke steketid på min (umarinerte) filet heller. Det ligger dog noen oppskrifter på Priors nettsider. Jeg brunet min filet i panne, før jeg satte den i ovnen på 180 grader. Tipper den må stå en 40-50 min. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Camilla_* Skrevet 31. desember 2007 #5 Del Skrevet 31. desember 2007 Nei, Prior har en merkelig ordning der, det står ikke steketid på min (umarinerte) filet heller. Det ligger dog noen oppskrifter på Priors nettsider. Jeg brunet min filet i panne, før jeg satte den i ovnen på 180 grader. Tipper den må stå en 40-50 min. Min filet er visst fra solvinge eller noe sånt. Ikke prior. Men jeg kan jo se på prior sine sider for det :O) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå