Nems Skrevet 31. desember 2007 #1 Skrevet 31. desember 2007 Vi ska ha sjøtmat wok i dagmed kamskjell te forett og fruktsalat te dessert. Har sånn ca kontroll på alt bortsett fra at æ strengt talt ikke vet hvor leng æ ska stek scmpien.... alle tidligere forsøk har liksom endt opp me litt småseig scampi Hjelp?
Lilith Skrevet 31. desember 2007 #2 Skrevet 31. desember 2007 Blir den seig har du, så vidt jeg vet, stekt scampien for lenge. Fres den fort, til den er gjennomvarm. Det funker for meg, i hvert fall.
Nems Skrevet 31. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 31. desember 2007 Regna me at det va grunnen ja Takk for svar
Lilith Skrevet 1. januar 2008 #5 Skrevet 1. januar 2008 Regna me at det va grunnen ja Takk for svar Ingen årsak Håper middagen ble vellykket!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå