Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi ska ha sjøtmat wok i dagmed kamskjell te forett og fruktsalat te dessert.

Har sånn ca kontroll på alt bortsett fra at æ strengt talt ikke vet hvor leng æ ska stek scmpien.... alle tidligere forsøk har liksom endt opp me litt småseig scampi :sjenert:

Hjelp?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blir den seig har du, så vidt jeg vet, stekt scampien for lenge. Fres den fort, til den er gjennomvarm. Det funker for meg, i hvert fall. :)

Skrevet
Regna me at det va grunnen ja :fnise:

Takk for svar ;)

Ingen årsak :) Håper middagen ble vellykket!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...